Bloggmästaren Perez Hilton

Bloggmästaren Perez Hilton

När Mario Armando Lavandeira Jr, mer känd som Perez Hilton, startade sin blogg år 2004 kunde han knappast ana att han bara några år senare skulle komma upp i över 8 miljoner besökare per dag. Perez har själv sagt att han startade sin blogg som en hobby, medan han jobbade som frilansjournalist. Vid den tidpunkten var de flesta bloggar personliga och fungerade likt offentliga dagböcker. Det var dock inget som intresserade Perez, som istället valde att fokusera på sitt stora intresse; kändisar. Att skilja sig från mängden och satsa på något som han var passionerad över visade sig vara en lönsam affär. Dessutom kom Perez själv att bli en kändis och blev kompis med bland annat Lady Gaga och Paris Hilton. Bloggen öppnade inte bara dörrar till kändisvärlden, utan ledde även till ett flertal tv-framträdande för Perez, som till exempel agerade domare i Miss USA. Sedan dess har Perez skrivit en barnbok och haft sin egna radioshow, samtidigt som han fortsätter förse världen med det hetaste kändisskvallret på sin blogg.

Perez Hiltons nyckel till framgång

Det som har gjort Perez Hiltons blogg så extremt omtalad är hans säregna ironi som genomsyrar alla hans inlägg. Dessutom har bloggen blivit känd för att vara först med viktiga avslöjanden och används som källa för kändisnyheter i Aftonbladet och många andra medier. Men förutom sin unika stil och förmåga att vara först med hett kändisskvaller, har Perez Hilton sin passion att tacka för sin framgång. Han har i intervjuer sagt att det bästa råd han kan ge andra som söker framgång är att ägna sig åt något de verkligen gillar. Han har också alltid varit mån om att vara bloggare i första hand. Han vill att hans läsare ska känna att han är en av dem och är inte intresserad av att bli satt på en piedestal. Idag har Perez Hilton tonat ner sin tidigare ironiska stil en aning, men fortsätter att vara en av de viktigaste källorna för vad som händer i kändisvärlden. Dessutom använder Perez Hilton även sin plattform även till att uppmärksamma HBTQ-rättigheter och för att arbeta mot mobbning.

Exklusiva kändisfester åtråvärda

Bland de mest efterlängtade inläggen på Perez Hiltons blogg är bilderna från kändisarnas exklusiva fester. En kändistillställning som får mycket uppmärksamhet varje år är supermodellen Heidi Klums Halloween-maskerad, som pågrund av hennes extravaganta kostymer och kända gäster har blivit nästintill kultförklarad. Klums utklädnader genom åren har varit så uppseendeväckande att Perez Hilton till och med har tillägnat dem ett helt eget blogginlägg. Att ha ett tema med utklädnad är ett utmärkt sätt att piffa upp en tillställning, oavsett årstid. Dock gäller det att hitta roliga maskeradkläder till festen. Om du har svårt att komma på vad du ska klä ut dig till kan du alltid kopiera någon av Heidi Klum utklädnader. Varför inte klä ut dig till Jessica Rabbit, Cleopatra eller Michael Jacksons varulv från videon till Thriller? Även om du inte hamnar på Perez Hiltons blogg, så kommer du garanterat ha några minnesvärda foton till din egna blogg och sociala medier.

dante