Sveriges äldsta och yngsta bloggare

Sveriges äldsta och yngsta bloggare

Sveriges äldsta bloggare heter Dagny Carlsson och är 105 år gammal. Sveriges yngsta bloggare heter Linn Ahlborg och är 17 år gammal. Det skiljer alltså 88 år på de båda kvinnorna. Båda två delar med sig av sina vardagliga erfarenheter, men hur dessa ser ut skiljer sig förstås åt. När Dagny sitter i trädgården och njuter av tystnaden åker Linn till Stockholm för att fota och filma material till reklamkampanjer. Båda två är välkända svenska profiler.

Sveriges yngsta bloggare

Linn Ahlborg är en av de yngsta bloggarna i Sverige. På sin youtubekanal har hon hela 380 000 prenumeranter och vissa av hennes klipp har så många som 1 miljon visningar. Hon är en av Sveriges mest inflytelserika kvinnor, och hon är inte ens myndig än. Hennes blogg hittar du “här” (http://linnahlborg.se/).

Sveriges äldsta bloggare

Dagny Carlsson har många svenskar hört talas om som den äldsta bloggaren i Sverige. Med sina 105 år är hon ensam i sitt slag. Media fick upp ögonen för Dagny för några år sedan, och hon har sen dess synts i flera sammanhang i tv-inslag och stått omnämnd i tidningar. Dagnys blogg hittar du här.

dante